Close

Aparat cu “personalitate”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Mică fiind, pozele erau un subiect tabu. Nu îmi plăceau, nu mi se prea făceau, pe scurt nu eram prieteni. Iar când vedeam un aparat foto mă blocam, ca să nu mai zic de video. Era un Bau-Bau pentru mine și nu înțelegeam deloc isteria pozelor. De ce mama cu atâta dorință voia să surprindă fiecare mișcare de-a mea și de ce toată “lumea bună” de la televizor făcea fotografii disperare peste fotografii. Dar în timp am ajuns să iubesc aparatul de fotografiat, ba chiar am ajuns să fim cei mai buni prieteni.

    Prin prisma meseriei mele sau mai bine zis a stilului meu de viață, aparatul foto a călătorit cu mine în cele mai frumoase colțuri ale lumii. Am văzut prin ochii mei și lentila lui cele mai răpitoare peisaje și s-a bucurat de carduri pline de memorie. La ora actuală am un Nikon D5200 care este cel mai drag obiect al meu. M-a însoțit constant și am imortalizat împreună cele mai frumoase amintiri. Ba mai mult, mă ajută mereu să creez un content curat și pliat pe stilul meu.

   Fotografiatul mi-a deschis apetitul să călătoresc, să surprind frumosul, să atrag nemaivazutul și de cele mai multe ori prin “ochii” aparatului poți descoperi talente și povești. Iar Luiza de astăzi iubește fotografia, trăiește cu personalitate iar fotografiile sunt pentru mine o altă dimensiune în felul de a vedea lumea. Sunt felul meu de a mă exprima și de a spune ceva.

   Sigur că aparatul foto are nevoie de o mulțime de accesorii utile dar și portabile, iar un rucsac este perfect pentru a depozita aparatură foto. Te poate ajuta enorm atunci când cari după tine zece kilograme de tehnică. smile Iar un alt obiect extrem de important pentru mine este agenda. Mereu am cu mine o agendă pe care îmi aștern ideile, căci mereu notez ceva despre ședințele foto și mă ajută enorm să vizualizez totul mult mai bine.  

   Eu am spus DA campaniei “Trăiește cu personalitate” de la DeMedia.ro. Tu?

Citit 547 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 15:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...