Close

Cum să economiseșți folosind o platforma de cashback

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțin odată on-line așa că poate te interesează cum faci să primeșți bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă - instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

   Deci cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele din bugetul lor de marketing în loc să plătească pentru publicitate?

Este foarte simplu! Din toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

  Căutând ce opțiuni există pe piață să economiseșți astfel am găsit platformele de cashback disponibile în România și am realizat că platforma www.Cashclub.ro nu este doar o platforma de cashback ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor. Ei au câteva funcționalități în plus care fac diferența când vine vorba de economisire. În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din RO și din afară (vezi secțiunea "Magazine") pe platforma Cashclub.ro. În plus, ai:

➡ Comparator de prețuri integrat în platforma

➡ Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg

Extensia va deveni propria ta asistență, care îți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva

➡ Aplicație mobil iOS și Android

Cel mai nou program de referral din România

  Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minim o comandă valida). Intră în "Contul meu" și preia linkul tău personalizat dând click pe "Invită-ți prietenii" și ai 30 de lei pentru fiecare prieten care își va crea cont de pe linkul tău și va plasa minim o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei de asemenea 30 de lei.

➡În pagină de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere

  Ce nu este o platforma de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele câte mi-au auzit urechile:). Însă este o platforma care se bazează pe marketing afiliat

  Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis și multe altele.

 Astfel că eu mi-am făcut lista de cumpărături pentru perioada următoare:

- O carte de dezvoltare personală de la Cărturești

- Câteva cadouri pentru decembrie de la Noriel

- Rezervarea unei vacanțe pe Booking

  Dar tu, folosești această platformă? 

 

Citit 362 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2020 07:09

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...