Close

Farmona - delicii fructate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

     Gelul de duș este un produs derivat din săpunul lichid și a apărut prin 1800. În 1865 William Sheppard, a depus unul dintre primele brevete pentru săpun lichid intitulat ‘Săpun lichid nou și îmbunătățit” – a produs un săpun cu ‘calități superioare a detergentului’. Kurt Stickdorn care, conform brevetului său din 1933, a folosit ulei de nucă de cocos pentru a face săpunul mai eficient. Începând cu începutul anilor 1900, săpunul lichid de mână a devenit popular în spațiile publice, dar a durat mult timp - mai mult de un secol - pentru ca acesta să fie folosit în case.

    Compania Laboratoarele de Cosmetice Naturale FARMONA a fost fondată în anul 1997 în Cracovia (Polonia). Au peste 450 de produse cosmetice și operează şi Farmona Hotel Business & SPA, un hotel de lux situat la 8 kilometri de Cracovia, lângă mina de sare Wieliczka. Misiunea companiei Farmona este fabricarea de produse cosmetice de calitate superioară care să satisfacă din punct de vedere estetic și practic, folosind în același timp tehnologii sigure pentru mediul înconjurător. La baza tuturor produselor cosmetice Farmona, se află ingrediente active naturale și extracte de înaltă puritate ecologică. 

     De fiecare dată când merg în Cracovia, mă aprovizionez cu (muuulte) produse de la ei. Însă aceste produse se găsesc și la noi, aici. Am descoperit aceste produse din întâmplare, dar de atunci le ador și le folosesc cu regularitate. Îmi place foarte mult că îți lasă pielea fină și miroase absolut mâncabil. Aromele gelurilor de duș sunt mega delicioase, combinații fructate care conțin vitaminele A, E, F, însoțite de uleiuri naturale, hidratând pielea.

     Dintre cele peste 450 de produse, preferata mea este gama: TUTTI FRUTTI. Este absolut îmbietoare și savuroasă. Mă duce cu gândul la o fabrică de sucuri, din care aș gusta mereu și nu m-aș sătura. Mă gândesc oare ce aș face dacă aș asista la producție – prăpăd J  Dintre toate produsele fantastice, GEL DE BAIE ȘI DUȘ "Banane & Agrișe", gama Tutti Frutti este gelul meu preferat. Mirosul de banană este super predominant iar agrișele taie puțin din dulceața mirosului, făcându-l o aromă perfectă. Bomboanele ar fi geloase, la cât de bine miros aceste produse.

            Voi știți de produsele Farmona? Dacă da, cum vi se par?

Citit 857 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 17:48

3 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...