Close

Gama Oriflame OnColour

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    Curcubee. Cam așa se poate descrie cea mai nouă gama de machiaj de la Oriflame. Și cine știe ce se poate ascunde la capătul curcubeului?!?

     O explozie de culoare și frumusețe vibrantă. Asta promite Oriflame cu ajutorul machiajului elegant și irezistibil pentru fiecare zi. Iar prietenii de la BuzzStore dau culoare vieții cu noua gamă irezistibilă de makeup: OnColour . O nouă gamă accesibilă și ușor de folosit pentru toate ocaziile de peste zi, indiferent de planurile tale.

     Multitudinea de culori îți va permite să creezi machiaje excepționale, să jonglezi cu crearea unor noi look uri și să te te simți mai frumoasă în fiecare zi.

            Noua gamă conține:

  •   Masacara On Colour Big Lash

Adaugă super volum pentru genele tale cu peria unică big lash ce creează gene cu aspect mai amplu și peri orizontali și verticali creați pentru a ajunge chiar și la cele mai mici gene. Cu Pro-Vitamina B5 recunoscută pentru proprietățile de hidratare și îngrijire această formulă previne încărcarea, adunarea genelor și nu curge.

  •    Ruj cremos OnColour

Fiecare nuanță este creată cu pigmenți intenși, astfel că poți conta pe o culoare perfectă pentru orice ocazie. Noul baton OC și complexul CreamConfort asigura o aplicare fină, netedă și o acoperire uniformă pentru buze adorabile, pline de culoare. Plus că este disponibil în douăzeci de nunațe.

  •    Creion dublu pentru ochi OnColour Perfect Duo

Este atât de ușor să creezi noi look uri cu creioanele duble pentru ochi OnColour. Fiecare creiaon are două culori complementare ce pot fi folosite pe post de contur sau întinse pe pleoapă pentru un efect complet. Cu textura moale și mătăsoasă aceste nunațe se aplică ușor și se simt plăcut pe pleoape.

  •   Ojă On Colour

Într-o varietate de culori atractive și finisări strălucitoare. Formulă cu tehnologia Colour Coverage asigură o culoare clară și intensă, iar pensula lată asigură o aplicare ușoară și precisă. Formulă se usucă rapid și se îndepărtează ușor de pe unghie. Go bold, girl!

  •   Corector stick On Colour

Noul corector OnColour se topește la contactul cu pielea, mascand imperfecțiunile și petele. Se poate folosi și pe post de iluminator, pe pomeți, barbie, frunte sau sub sprâncene.

  Noile produse se găsesc aici și te îndeamnă să îndrăznești la culoare.

  #buzzOnColour #GetOnColour #Oriflame

 

Citit 1928 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 18:16

5 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...