Close

Yves Rocher - natura pură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

   Nici că nu visez la câmpurile de lavandă din Provence. Să prind un apus spectaculos sau chiar un răsărit magic într-o mare de mov și să ascult natura. Însă până ajung eu în Provence, mă mulțumesc și cu noile game de la Yves Rocher cu activi vegetali din Bretania. Acestea au formule bogate în ingrediente naturale de până la 95%, ambalajul este biodegradabil, textura este pentru toate tipurile de ten iar branding-ul este unul fresh și nou.

   Dar brandul Yves Rocher s-a născut din pasiunea domnului Yves Rocher pentru lumea vegetală, chiar în inima Bretaniei: La Gacilly. A fost botanist pionier și își fabrica produsele de frumusețe în podul casei, care devenea laboratorul său. Astăzi compania este condusă de Bris Rocher, nepotul domnului Yves Rocher, care a păstrat aceiași viziune. Astfel că experții au creat formule cu un grad de naturalitate, senzorialitate și eficacitate care să ajute femeia să aibă un ten sănătos. Iar demachierea și curățarea feței ating cel mai ridicat nivel de atenție.

Având un ten uscat și sensibil, acesta este într-o continuă căutare după hidratare, iar gama Pure Camomille este perfectă pentru mine, fiindcă calmează și protejează iar extractul de mușețel sălbatic bio îmi fortifică tenul uscat. Precum este uleiul demachiant din această gamă.

   Gama Pure Algue este ideală pentru a hidrata, oxigena și tonifia tenul iar masca din această gamă Hidratează, revitalizează și redă luminozitatea naturală a tenului. Iar gelul marin demachiant 3 în 1, demachiază chiar și machiajul waterproof, curăță și detoxifică tenul și ochii, cu un singur gest.  Gama Pur Bleuet, liniștește, calmează și protejează zona sensibilă a ochilor, din care face și parte demachiantul delicat pentru ochi sensibili, cu extract de albăstrele bio. Iar apa florală cu albăstrele compusă din 99% ingrediente de origine naturală, aceasta este nediluată (100% hidrosol) și fără parfum adăugat. Dar cea mai bună parte pentru natură este că o respectă. Ambalajele sunt bio și se merge pe eco-concepție.

    Dar tu, ai încercat noile game de la Yves Rocher?

Citit 325 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 14:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...