Close

Boluri de curcubee

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    Mâncăm cu ochii. Cam așa se spune. Dar de cele mai multe ori culorile din farfurie își croiesc drumul spre stomacul nostru. Iar aici ne vin în ajutor cei de la UNICORN SUPERFOODS, un brand din Australia creat de două gemene, care împărtășesc dragostea pentru sănătate, fitness și călători. 

   Dar ce sunt aceste superfoods? Traducerea ar cam fii super-alimente, care sunt considerate bogate în nutrienți și benefice bunăstării organismului nostru. Aceste sunt 100% naturale, fără conservanți sau culori artificiale. În plus, fără gluten, fără soia și fără lactate. Și o modalitatea distractivă și delicioasă de a vă îmbunătăți sănătatea interioară și exterioară. Și sunt fabricate din pulberi pigmentate 100% natural.

            Eu sunt o mega fană a acestor superfoods, fiind mega utile, atât în prepararea smoothie-urilor, a dulciurilor, băuturilor dar sunt și extrem de  nutritive. Au aportul necesar de nutrienți, transformă un banal preparat și adaugă un gust delicios mâncării.

Am ales cinci variante: BLUE SPIRULINA, PINK PITAYA, BLACK GOJI BERRY, BEETROOT și IMMUNITY BLEND.

   Iar mai jos găsiți o delicioasă și colorată rețetă de smoothie, care să vă însenineze diminețile și să vă dea boost-ul de energie dorit.

Rețetă: ingredientele pentru un smoothie bowl sunt: 1 banană, 1/2 lingură pulbere pink pitaya, o mână de căpșuni congelate și o jumătate de avocado și puțin lapte de migdale.

Metodă: Adăugați toate ingredientele într-un blender și apoi amestecați până la combinare. Turnați amestecul de smoothie într-un bol și decorați cum vreți voi să arate.

   Poftă la pozat și mâncat!

Citit 1270 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 11:43

6 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...