Close

Paradisul sosurilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    Fie că mâncăm o friptură bună sau că ne facem un bol plin de legume, acestea necesită un sos bun lângă. Iar prietenii de la Hellmann’s ne vin în ajutor cu o mulțime de variante: de la clasică maioneză, sos de burger, sos barbeque, sos de usturoi până la o varianta de maioneză vegană. Toate așteaptă să fie folosite.

    Unilever este una dintre cele mai importante companii de bunuri de larg consum din lume, Compania are un portofoliu de peste 400 de branduri, printre care se numără și HELLMANN’S. La doar 14 ani, tânărul Richard Hellmann avea deja o iubire pentru mâncare și era ucenic pe piața locală de produse alimentare. Dar abia în momentul în care s-a mutat la New York, a găsit adevăratul succes. Aici și-a întâlnit femeia care avea să îi fie soție, Margaret, care era fiica a doi proprietari de delicatese. Și în 1913, Richard și Margaret și-au dat seama de visul lor de a înființa un magazin și s-a născut Hellmann’s. Și-au deschis un magazin chiar în inima New York-ului: Columbus Avenue, Manhattan. Și Richard a început să-și creeze maioneză, acum legendară. Borcanele au fost umplute până la margine cu un amestec delicios de ingrediente culese pentru a crea textura și gustul cremos.

    Inițial, s-au vândut două versiuni ale rețetei, iar pentru a se distinge între ele, Hellmann a pus o panglică albastră în jurul uneia. El credea în creația să, care era cea mai bună maioneză din toate timpurile. Și cliențîi lui s-au gândit la fel. Versiunea „panglică” avea o cerere atât de mare încât Hellmann a proiectat ceea ce este astăzi eticheta „Blue Ribbon”, care va fi plasată pe borcane de sticlă mai mari. Produsul emblematic al mărcii, maioneză Hellmann® Real, este cea mai vândută maioneză din Statele Unite, datorită gustului inconfundabil. (Și uite că a ajuns și în România.) Așa s-a născut brandul HELLMANN’S.

    Iar de aici la succes a fost doar un pas: produsele HELLMANN’S s-au vândut în lumea întreagă iar astăzi în România ne putem bucură de gustul minunat. Produsele sunt dezvoltate cu strânsa implicare a bucătarilor şefi. Aceste acum ating o gama mai largă de consum: de la sosuri uniforme, produse vegetariene, condimente fără coloranţi şi conservanţi. Și pe bune, că sunt bune. Da, sosurile.

     Sunt curioasă, voi ați încercat produse HELLMANN’S?

Citit 1516 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Mai 2020 13:31

3 comentarii

  • Link la comentariu Gratiela Vlad Gratiela Vlad 31 Mai 2020

    Câte bunătăți ai tu aici! Eu mănânc foarte rar sosuri din comerț, dar nu pot spune același lucru și despre soțul meu care este mare fan Hellmann's. Ketchup-ul il prefera in mod deosebit.

  • Link la comentariu Raluca Anghel Raluca Anghel 31 Mai 2020

    Daaa, sunt cele mai bune. Cumpăr mai rar sosiți din comert dar daca o fac aleg hellmans. Nu stiam istoria brandului, f frumoasă povestea

  • Link la comentariu Razvan Razvan 31 Mai 2020

    Am testat maioneza de la HELLMAN'S. E Geniala:)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...