Close

Homemade Popsicles

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

     Când mă gândesc la vară, mă gândesc la înghețată. La nopțile răcoroase și zilele călduroase. Hai că mi-a ieșit o rimă smile La pandișan cu fructe, costume de baie și limonadă cu pepene. La o zi de vară adevărată. Și bineînțeles că din această zi nu poate lipsi SFÂNTA ÎNGHEȚATĂ, mai ales dacă ziua aceea ți-o petreci în mijlocul orașului la 30+ grade încercând să te răcorești.

     Și, da, ai putea să mergi să îți cumperi o înghețată de la magazin, dar where’s the fun in that? Când poți să îți prepari singur acasă ce înghețată vrei, cu ce arome vrei și câtă cantitate vrei. Plus că înghețatele din magazine sunt pline cu diferite ingrediente pe care nu le știi și de care nici nu vrei să auzi. Așa că o înghețată făcută de tine este cea mai bună soluție.

Iar eu vă propun o rețetă de popsicle adaptată (= o aromă de fructe înghețată pe un băț) care să vă schimbe zilele de vară. Veți avea nevoie de: iaurt (după preferințe), fructe proaspete sau congelate, forme de înghețată (neaparat cu băț pentru a ieși din formă) și ornamente de prăjituri (pentru decor opțional).

    Sunt super ușor de făcut: în formele de înghețată presărați confetii iar apoi turnați puțin iaurt (eu am pus iaurt vegan de la ALPRO, dar puteți să puneți ce vreți voi) iar apoi vin fructele (eu am folosit afine, căpșuni și banane dar voi puneți ce vă place și ce aveți prin frigider), le aranjați în formă ca să se vadă și fructul respectiv iar apoi continuați cu iaurtul până vă permite forma respectivă. Puteți bățul în interior și după la congelator timp de 2-3 ore sau toată ziua, în funcție de ce sau pentru cine la pregătiți.

Pe cuvânt că sunt mega bune, răcoritoate și știți exact ce ați pus înăuntru. Sunt mai puțin calorice decât o înghețată normală, merg făcute într-o mulțime de combinații și puteți mânca mai multe într-o zi smile

    Voi ați încercat popsicles până acum? Cum vi se pare această rețetă?

Citit 877 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 10:10

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...