Close

Timfloralis

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      TIMFLORALIS este un festival al florilor ajuns în anul 2019 la cea de-a cincea ediție. Timișoara a devenit locul de întâlnire și de expunere a viziunii cu tematică florală a artiștilor locali și internaționali: “Floral happiness”.

   Timișoara redevine orașul florilor.

    Un dans cu florile, așa a fost weekendul din 19-21 aprilie 2019. Atmosfera de basm s-a întins peste cele trei piețe centrale din Timișoara: Operei, Libertății și Unirii, iar feeria a depășit cu siguranță barierele online-ului. Peste 320.000 de flori au învelit întregul regat. Cum care regat? Timișoara sau cel puțin fostul regat. Întreaga sărbătoare a început vineri după-masă și a continuat până duminică seara. Vă spun, au fost trei zile magice pline de culoare și parfum.

    Operele artiștilor florari au fost desăvârșite. Pline de frumusețe, gingășie și bogăție. Pe lângă expozițiile florale, au mai fost și workshop-uri pentru public, spectacole inedite de muzică și dans, dar și evenimente cu și despre copii. De toate pentru toți. Timp să fie și baterie la telefon /aparat foto. De la creații inedite până la fel și fel de aranjamente florale totul a strălucit sub privirea Majestății Sale, soarele. Totul era atins de bagheta magică a naturii. Muzica firelor de iarbă a creeat fundalul perfect, iar soarele le-a armonizat pe toate îmbinând perfect ziua cu seara și făcându-le să adoarmă împreună. A fost încoronarea perfectă a unei zile marca TIMFLORALIS.

     Trandafiri colorați, orhidee pure, magnolii parfumate și lalele jucăușe, toate formau buchete minunate. Un ansamblu de fotografii perfecte din albumul sufletului. Pentru mine asta înseamnă un festival al florilor, un festival care celebrează primăvara, frumusețea și grandoarea arătate zi de zi de către Creator.

     Timișoara a fost orașul care a sărbătorit creativitatea, unicitatea și farmecul florilor.

     Oare la anul ce mai aduce TIMFLORALIS ?

 

 

 

Citit 1648 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2020 12:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...