Close

Varză sau barză?!?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       #VineBARZA sau #EștiVARZA?!? Cam așa putem să ne exprimăm sentimentele când vine vorba de fericita veste sau de perioada aceea a lunii. Dureriile menstruale nu sunt cele mai fericite, iar starea în acele zile este una din fața căreia ar fi bine să te ferești.

      Și nu, nu m-a vizitat barza pe mine însă sunt cam varză când mă vizitează musafirii de la Oțelul Roșu. Un comentariu pentru cine știa expresia, iar pentru cine nu știa expresia, vă zic, este a la Hațeg. Nu știu cum sunteți voi, dar eu în acele zile sunt de nebăgat în seamă. Mereu obosită, cu toane, nu am chef de nimic și cu pofte. Mai ceva ca atunci când #VineBARZA. Plus că eu foarte rar iau pastile, doar în acele zile, când durerile se pare că nu vor să se oprească. Dar se pare că am gasit soluția: plasturii împotriva durerilor menstruale de la Barza, cu cărbune activ, care generează căldură terapeutică și calmează durerile timp de 12 ore. Se pot aplica pe lenjerie și uiți că sunt acolo. Iar servețelele umede tot din aceeași gamă conțin bicarbonat de sodiu și te ajută să te simți fresh, plus că elimină mirosurile neplăcute.

      Anul acesta se împlinesc 25 de ani de când testul BARZA, primul test de sarcină din România a adus milioane de vești bune dar și emoții. Cei de la BARZA, susțin viața și sunt vestitorii momentelor surprinzătoare. Pe lângă testele de sarcină, prietenii de la BARZA, pun la dispoziția noastră, a doamnelor și domnișoarelor plasturi împotriva durerilor menstruale, șervețele intime, teste de menopauză dar și teste de ovulație. Și totodată din App Store sau Google Play puteți descărca aplicația “Calendarul Emoțiilor Zilnice”.

Voi ați folosit produse #BARZA?

 

 

 

Citit 1353 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 17:35

8 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...