Close

Pe marea liliachie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Pe valuri de mov am dansat în acest weekend. Am profitat de întoarcerea timpului frumos și am luat-o din loc spre satul Mailat din județul Arad. Acolo am găsit o mică parte din frumusețile regiunii Provence: câmpuri de levănțică. Da, chiar aici în Arad.

      Pălăria, rochia și emoțiile  sunt de ajuns ca să dansezi cu firele de lavandă și te poartă într-un vis dantelat cu broderie “movulie”. Iar Alteța Sa lavanda, ne îngăduie participarea la acest dans al frumosului. Frumoasă și aromată, așa s-ar descrie această  experiență la care puteți și voi lua parte. Iar aici, în România, mai exact în Arad, la Mailat, frumosul este vegheat de soare și îngrijit de mâinile celor care stau în spatele proiectului și conceptului LAVANDAIR. Proiectul are la bază relaxarea, calmul și prevenția  împotriva efectelor nefaste ale zilelor noastre, toate prin intermediul calităților lavandei. Și exact de asta am avut parte pe plantație.

       Din Timișoara până la Mailat se face vreo oră, iar drumul face toți banii smile  Noi am primit pe mail instrucțiunii cum să ajungi în acest mic paradis mov și am mers la sigur. Dar cei de la Lavandair, au puse semne prin sat cum să ajungi la ei. Super easy totul! De cum pășești pe plantație se simte mirosul unic de lavandă, iar fluturii zboară în jurul tău și te invită și ei la creație. Cum nu îi auzi?!?

      Plantația te invită la pozat… la muuult pozat și iarăși pozat! Iar de gazde să nu mai zic. Sunt atât deschiși și de amabili! Va recomand să veniți aici mereu! Ai oportunitatea de a-ți culege singur lavandă, contra unei sume modice de 25 de lei și crede-mă că poți să umpli bine de tot plasuța de hârtie. Iar ca puncte bonus a fost și muzică live. Păi cum să nu fie ăsta cel mai frumos vis devenit realitate?!?

      Așa că dacă nu ajungi în Provence, aduce Aradul Provence-ul la tine! 

 

 

 

 

Citit 1848 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 09:29

7 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...