Close

Batoanele Dentalife de la Purina

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Batoanele Dentalife au o textură poroasă care devine gumoasă în momentul în care este mestecat, masând gingiile și asigurând o curățare perfectă a dinților în cele mai greu accesibile zone.

   Vă fac cunoștință cu Pufi (nu m-am gândit când i-am pus numele că o să fie de două ori cât mine) un câine mega deștept și care face numai ce vrea. Este crescut la curte, aleargă în voie mereu și îi duc mereu dorul. Fiind plecată din satul meu natal în alt oraș îl văd odată la câteva luni bune, dar și când ne vedem iubirea este maximă, mai ales dacă îi aduc și ceva bun.

  Fiind un câine de înălțime mare, am mereu grijă să îi iau cele mai bune produse, chiar dacă nu sunt acasă. Așa că mereu aleg pentru el cele mai bune produse. Iar cele de la Purina sunt cu siguranță cele mai cele pentru el: Purina Dentalife de la Nestle este alegerea ideală pentru igienă orală completă a câinelui tău!

Când prietenii de la BuzzStore mi-au trimis produsele de la Purina am fost mega încântată. Nu mai zic de Pufi: mă așteaptă cu botu’ pe labe smile

  O rutină zilnică de îngrijire și igienă orală pentru câinele tău este cea mai bună formă de a-i asigura o dantură sănătoasă, reducând semnificativ placă bacteriană. Dintii din zonele greu accesibile necesită o îngrijire specială deoarece mâncarea și salivă se depozitează în aceste zone, lăsând dintîi vulnerabili. Igienă dentară a câinilor este un proces care trebuie efectuat zilnic.

  Batoanele Purină Dentalife conțîn numai ingrediente nutritive. Iar textura poroasă a batonului devine gumoasa în momentul în care este mestecat, masand gingiile și asigurând o curățare a dinților în cele mai greu accesibile zone. Pufi aprobă smile

  Se recomandă consumul la un 1 baton/zi și puncte bonus sunt fără arome artificiale, zaharuri și coloranți artificiali adăugați. Acestea vin în trei categorii: înălțime mică, medie și mare.

#buzzpurina #dentalife #curatadintiidinzonegreuaccesibile 

 

 

 

 

Citit 11067 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2019 05:05

5929 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...