Close

Dressurile ‘Laura Baldini’

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    Fuste,rochii,tocuri, multă eleganță și ceva atitudine. Cam la asta mă duce pe mine gândul, atunci când mă gândesc la dresuri. Și nu desuuri smile

    Este clar că ador să port rochii sau fuste dar nu mereu găsesc ciorapi care să mă avantajeze. Ei bine, ciorapii de la Laura Baldini vin să mă salveze. Mereu aș putea adaugă. Sunt un accesoriu foarte versatil, merg în o grămadă de combinații plus că dacă ai în colecție și o pereche colorată rupi topurile. Si să sperăm că nu tocurile smile

Cam din perioada liceului folosesc acest brand de ciorapi (atunci când nu știam eu așa bine cu ce se mănâncă treaba asta cu rochiile și fustele) iar când am văzut campania am fost mega-super încântată. Să vină ciorapii zic.

Dresurile de la Laura Baldini sunt exact ce trebuie când vine vorba de feminitate, elegantă și îndrăzneală. Iar un dress/ciorap este mereu accesoriu acela care nu se demodează niciodată. O piesă vestimentară de nelipsit în garderoba unei femei. Iar eu mă declar pe veșnicie fană unui ciorap de calitate, ușor de purtat și confortabil.  Laura Baldini a creat o gama largă de dresuri și ciorapi ideali pentru orice tip de femeie iar prietenii de la BuzzStore mă ajută să îmi completez ținută cu un accesoriu etern feminin.

     Coletul a cuprins următoarele:

  • Linia Second Skin – această linie estecreată din microfibra 3D, perfect aderenți și cu acoperire uniformă, aceste dresuri te protejează de vremea rece, lăsându-te să te simți liberă și plină de energie.
  • Linia Modella – acesta linie îți pune silueta în evident iar tehnologia avansată, calitatea impecabilă și atenția deosebită la detalii recomandă acești colanți pentru un confort maxim și forme perfecte!
  • Linia Elegante acesta linie au finețe și rezistență aparte, fiind secretul feminității și al puterii interioare.
  • Linia Glamour acesta linie te va scoate din anonimat, iar picioarele tale vor fi vedeta petrecerii.

 

Dar voi? Folosiți dressuri/ciorapi? Care vă plac cel mai mult? 

 

 

 

Citit 1132 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2019 12:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...