Close

OPTIFIBRE de la NESTLE

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Pot spune că sunt norocoasă să fac parte din comunitatea BUZZSTORE (click aici pentru detalii) pentru că mereu testez produse noi apărute, ma bucur de informații utile și sunt la curent cu tot.

Și de data aceasta, în mâinile mele se află un nou produs la testat: OPTIFIBRE. Dar ce este și pentru ce se folosește?

    OptiFibre este un aliment pentru scopuri medicale speciale care ajută la reglarea tranzitului intestinal. Conține gumă guar parțial hidrolizată, 100% fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal în mod natural.

Digestia se produce în cea mai mare parte în intestine, nu în stomac. Alimentele pe care le consumăm trec prin tubul digestiv și sunt descompuse în substanțe nutritive precum aminoacizi, acizi grași și glucide. Tulburările de tranzit intestinal apar din motive precum: o dietă dezechilibrată, sedentarism și stres și se manifestș prin faptul ca scaunul nu mai este eliminat, stagnează în colon și intoxică organismul.

    Toxinele care nu sunt evacuate din colon vor fi reabsorbite și vor intra din nou în circulația din organismul nostru, ceea ce duce la autointoxicare. Cam asta spune atotputernicul GOOGLE. Și cam are dreptate. Iar în perioada acesta, mulți dintre noi am „adoptat” sedentarismul. Dar fără să vrem.

Dar OPTIFIBRE ne vine în ajutor. Acesta se dizolvă în întregime atât în lichide reci cât și calde (bauturi, supe, sosuri ) sau în alimente moi (iaurt, piureuri, smoothie-uri), fără a afecta consistența și gustul acestora.

    Se recomandă administrarea de OptiFibre treptat, începând cu 1 măsură pe zi. Dacă este necesar, creșteți consumul treptat, cu o măsură la fiecare 3 zile, fără a depăși doza maximă zilnică recomandată, de 5 măsuri pe zi. Se recomandă utilizarea timp de cel puțin 3 săptamâni.

     Și nu uitați pe 29 MAI sărbătorim rezultatele, fiind ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII DIGESTIVE!

Voi? Ați încercat acest produs?

Citit 657 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Mai 2020 09:48

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...