Close

Sub plapuma florală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Dimineți târzii cu miros de flori și zile de vară îmbrăcate-n parfum…cești de cafea stropite cu blândețe și pijamele de satin pudrate…începutul unei zile și finalul ei. O zi perfectă care începe cu acea primă atingere a soarelui pe față ta, cu acel prim iz de eleganță și acea primă urmă de trăire… cu simțurile tale care încep să înflorească în hainele pe care le porți și care acum se păstrează mai mult.

     Cu noul detergent Perwoll Renew&Blossom, te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai cumpărat, iar simțurile tale vor fi răsfățate de un parfum floral, elegant. La fel că un vis de vara. Detergentul lichid Perwoll Renew&Blossom curată toate tipurile de haine și îngrijește țesăturile. Acesta este potrivit pentru spălarea oricărui tip de țesătură sau culoare iar formula Color&Fiber Care din compoziția sa păstrează intensitatea culorilor, redă strălucirea și este delicat cu țesăturile, menținându-le forma. Și la cum miroase de intens și elegant, parfumul devine un accesoriu.

    Formulă inovatoare Perwoll Renew, la temperaturi scăzute, permite reducerea consumului de energie și reînnoiește îmbrăcămintea, pentru a ne bucura mai mult de hainele noastre.  Așadar, este eficient atât la temperaturi ridicate, cât și scăzute ale apei și poate fi folosit atât în mașină de spălat, cât și pentru spălare manuală. Și sunt sigură că orice femeie are acea rochie pe care nu vrea să o dea, ci să o păstreze mereu.

Mai ales că, cei de la Perwoll au lansat mișcarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. So, let’s support that!

    Sub lenjerie, învăluită de parfum intens, floral și luxos, cu haine care își păstrează forma, culoare și țesătura, așa orice femeie își lasă simțurile să înflorească!

Citit 601 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iulie 2020 14:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...