Close

Produsele GERBLE

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 În ultimele luni, nimic nu a mai fost cum era și suntem nevoiți să facem lucrurile altfel, să trăim altfel și să mâncăm altfel. Sedentarismul a apărut încet-încet în viață noastră, așa că trebuie să învățăm (dacă nu știm încă) să ne respectăm corpul și să îl hrănim cu produse de calitate.

 Iar aici ne vin în ajutor produsele GERBLE, de la Nutrivita. Povestea Gerblé a început undeva lângă Lyon, cu 90 de ani în urmă, când un inginer agronom a reușit să stabilizeze germenele de grâu împreună cu calitățile sale nutriționale, că sursă de vitalitate.  Așa a apărut denumirea Gerblé, ( „germe de blé” = germene de grâu), având la bază rețete îmbogățite cu germeni de grâu, bogați în proteine și acizi grași esențiali, vitaminele E, B1, B9, zinc, fosfor și magneziu. Iar pentru asta îi mulțumim!

Iar stilul de viață sănătos este o alegere a fiecăruia dintre noi. Iar pentru mine acesta este stilul cu care relaționez cel mai bine, mă simt în cea mai bună formă a mea, plus că am slăbit undeva peste 20 de kg  (dar asta este o altă poveste).

Și după cum am scris mai sus, sedentarismul a pus stăpânire pe noi în aceste câteva luni. Majoritatea dintre noi lucrăm de acasă, stăm foarte mult în casă, pe scaun și cu ochii în ecrane și nu mai realizăm ce și cum mâncăm. Dar soluția vine de la cele mai mărunte lucruri: snack-urile pe care noi le mâncăm și echilibrul între minte și corp. Cu peste 80 de ani de experienţă în dietetică naturală, Gerblé propune în gama să reţete savuroase cu un conținut redus de zahăr, sare și grăsimi, comparativ cu media biscuiţilor similiari din piaţă, cu garanţia ingredientelor din agricultură ecologică. Produsele propuse de Gerblé au  un conţinut redus de zahăr, sare şi grăsimi comparativ cu media biscuiţilor din piaţă, nu conțîn coloranţi şi conservanţi și nici ulei de palmier și folosesc arome exclusiv naturale.

În pachetul primit am avut:

  1. GERBLE GLUCOREGUL MADLENE LĂMÂIE FĂRĂ ZAHĂR 190G

-  prajiturici moi, delicate și gurmande fără zahăr și o aromă desăvârșită de lămâie, fără coloranți și conservanți, cu arome exclusiv naturale.

  1. GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUIȚI OMEGA 3 CASTANE-ÎN, 200 G

-          sursă de Omega 3, sursă de vitaminele B6 și B12. Cu -58% zaharuri, -79% acizi grași saturați comparativ cu media biscuiților din piață, bogați în fibre, fără coloranți și conservanți, cu arome exclusiv naturale.

  1. GERBLE EXPERT DIETETIC BISCUIȚI MIERE-SUSAN, 200 G

-          bogați în fibre (o porție de 5 biscuiți acoperă 22% din aportul zilnic recomandat), cu -46% zaharuri, -78% acizi grași saturați și -56% sare, comparativ cu media biscuiților din piață.

  1. GERBLE FĂRĂ GLUTEN & LACTOZĂ CHEC MARMORAT 200G

-          o gustare pufoasă, special creată pentru cei ce doresc sau sunt nevoiți să elimine lactoză și glutenul din alimentație. Fără lapte, fără ulei de palmier.

  1. GERBLÉ FĂRĂ GLUTEN ȘI FĂRĂ LACTOZĂ MADLENE CU OU 200 G

-          madlenă aromată, cu ouă proaspete și conținut redus de zahăr: -36% față de media madlenelor din piață, fără coloranți, ulei de pamier sau lapte.

  1. GERBLE NO GLUTEN PÂINE RUSTICĂ 350G

-          pâine feliată cu maia, după o rețeta tradițională. Sursă de fibre, pentru o digestie îmbunătățită, ideală pentru cei ce sunt nevoiți sau doresc să renunțe la gluten.

Cam acestea sunt bunătățile pe care le-am primit de la BUZZSTORE și NUTRIVITA.

Și nu uitați: începe cu pași mici, printr-o dietă echilibrată, cât mai sănătoasă și aproape de ceea ce înseamnă natural, neprocesat, ecologic, fără aditivi şi fără coloranţi, cu ingrediente naturale. Apoi totul se va reechilibra! 

 

 

Citit 496 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 18:47

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...