Close

Șapte piese vestimentare pentru toamnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Toamna + piese vestimentare = love. Cam așa stau pentru mine lucrurile. Odată cu începutul primei luni de toamnă, hainele pentru sezonul rece sunt aranjate pe categorii, aduse în față și scoase în lume smile Mă inspir din culorile toamnei și îmi place să îmi corelez ținutele cu anotimpul în care suntem. Iar toamna este atât de bogată în culori, de la roșu burgundiu până la clasicele arămii, toate sunt delicioase într-o ținută! Așa că, hai toamnă, că te aștept!

 Ca să răspund și provocării  ANSWER.RO mai jos vă prezint șapte  piese vestimentare pe care eu le iubesc și pentru mine sunt esențiale toamna și de ce nu și pentru voi smile

  1. TRENCH-ul / PALTONUL

Iubesc TRENCH-urile, mai scurte, mai lungi, mai crem, mai negre, toate au un loc special în dulapul meu. Posed două trench-uri: crem și roz prăfuit pe care negreșit toamnă de toamnă le includ în outfit-ul meu. Le puteți combina în multe ținute, de la rochii, fuste până la clasicul jeans. Toate vor arată fabulous cu un trench sau un palton (depinde de temperatura de afară)

      Dar cu siguranță, trench-ul Medicine și paltonul Only și-ar mai putea face loc în dressing-ul meu smile

  1. SACOUL

Nici o toamnă fără un sacou, cam așa este deviza mea în anotimpul tomnatic. Ei bine cel puțin la început de toamnă, când vremea încă este caldă și plăcută, când un sacou este perfect combinat cu o fustă creion în carouri și un dress mat. Sunt la fel de versatile precum trench-urile și din punctul meu de vedere este o piesă esențială pentru toamnă. Nu mai zic, câte sacouri se găsesc în a mea garderobă …

  1. ROCHII/FUSTE

Ce ar fii viață fără o rochie sau o fustă în garderobă? Pentru mine nu ar fi smile Sunt piesele mele vestimentare favorite. Te scot din anonimat într-o secundă, se pliază la multe outfit-uri și vin în mii de forme și culori. Și da, recunosc am multe rochii și fuste în garderoba mea, plus că sunt împărțite pe sezoane smile Iar această toamnă o rochie verde-smarald este tot ce ai nevoie.

  1. JEANS

Clasicul jeans (blugi) este o piesă foarte versatilă, purtată în multe combinații. Tocmai de aceea consider că toamna această o pereche de jeans într-un croi classic vor fi perfecți pentru acele zile în care ești pe fugă. Blugii Levi’s sunt potriviți în orice abordare de ținută.

  1. BOTINE/PANTOFI/GHETE

Cu siguranță încălțămintea pe care o port toamna sunt botinele și ghetele. Sunt perfecte pentru acest anotimp. Au și toc, ceea ce este mereu un plus. Arată bine la o rochie sau un jeans și pot fi comode atât cu un toc de 5 sau cu unul de 10 cm. Iar în garderoba mea se află 2 perechi de botine negre. Dar mereu este loc de mai bine smile Iar botinele Steve Madden sunt exemplul perfect pentru o ținută armonioasă.

  1. BERETĂ

Da știu, nu sunt în Franța. Dar iubesc aceste piese vestimentare. Sunt ideale pentru un look fresh și boem. Îți schimbă ținută și vin într-o mulțime de culori. Plus că se pot accesoriza. Să mai zic ceva?! Consider că sunt perfecte pentru toamnă și ar trebui purtate mai des de către doamne sau domnișoare.

  1. EȘARFĂ

Eternă piesă vestimentară care se poate utiliza într-o mulțime de combinații: purtată la gât, în talie, la geantă, pe cap posibilitățile sunt multiple. Eșarfa  este o piesă care aduce o pată de culoare unei ținute și care toamna este ideală pentru o ținută banală sau de ce nu una glamuroasa. Plus că este puțin spus că am multe eșarfe. wink

 

     Dar voi, ce piese vestimentare folosiți această toamnă? 

________________________________________________________________

      Acest articol a fost scris în cadrul competiției SUPERBLOG.2020

Citit 777 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2020 12:52

8 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...