Close

Călătoria simțurilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   Vremuri de mult apuse, rochii demodate, mătăsuri, dantelă și aroma parfumului lăsat pe noptieră…crini albi, magnolii pure învelite în mister și un strop de dorință ascunsă. Toate aceste amintiri mângâie mintea în perfecta călătorie a simțurilor. Rochiile de epocă au dispărut, mătasea abia se mai găsește pe etichetele hainelor iar plasa a luat locul dantelei…dar amintirile, amintirile rămân vii în ilustrații iar melodia parcă se mai aude încă.

   Iar Bottega Verde reușește să mă transpună în acele vremuri minunate în care timpul era domol și natura era prietena oamenilor. Cu peste 45 de ani de tradiție și inovație, Bottega Verde este brandul nr. 1 în Italia de produse cosmetice naturale, fiind prezent în peste 20 de țări. Povestea Bottega Verde a început în Pienza, în inima Toscanei, acolo unde se află domeniul Massaini - sursa de inspirație a produselor cosmetice naturale ce păstrează intactă și astăzi tradiția italiană autentică. Aici, pe cele 300 de hectare cultivabile ale domeniului se plantează și se îngrijesc cu atenție an de an, vița de vie, măslinele și ovăzul - cele trei ingrediente principale ale gamelor Bottega Verde.

  Tot din producție proprie cei de la Bottega Verde folosesc pentru gamele lor naturale pinul, mușețelul și menta, dând naștere unor produse cosmetice cu adevărat extraordinare. O baie cu aceste produse mă învăluie în cea mai minunată poveste plină de flori, parfum și grație. Iar în cele peste 1700 de produse pentru îngrijire a corpului, părului și tenului se folosesc peste 300 de ingrediente naturale. Mamma mia!

   Acolo, în inima Toscanei, învăluită în mister, acoperită cu viță de vie, înmiresmată cu ani și ani de istorie, începe călătoria. Cu fiecare atingere pe piele, cu fiecare urmă de parfum mă simt tot mai aproape de acele timpuri. Vanilie neagră, iasomie, aloe vera, scorțișoară, trandafiri, flori de portocal, iris, toate acestea dansează într-o simbioză absolută. Creme de corp, fine, delicate, îmbogățite cu ingrediente naturale, numai bune pentru o călătorie a simțurilor! Un adevărat răsfăț pentru corpul tău. Nimeni nu este lăsat în urmă, așa că Bottega Verde a creat și pentru domnul fiecărei doamne linia de cosmetice bărbați, pentru ca împreună să pornim într-o minunată călătorie a simțurilor.

Și pentru că cei de la Bottega Verde iubesc natura, aceștia nu testează produsele pe animale și fac tot posibilul pentru a avea o listă cât mai curată de ingrediente, fără silicon, fără parabeni, fără nimic din ceea ce nu este necesar. Toate acestea pentru ca noi să ne bucurăm de un extraordinar periplu în lumea simțurilor.

    Ați încercat aceste produse? 

________________________________________________________________

Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2020 .

Citit 536 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2020 13:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...