Close

Sunt un influencer?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Recunosc că am fost fascinată de mic copil de “lumea aceasta” a influencerilor, bloggerilor, vlogeri, care pe măsură ce creșteam și eu, creștea și ea. Eram atrasă de poveștiile frumoase sau mai puțin frumoase, de comunitatea care se forma și de șirul întâmplărilor. Dar apoi am crescut și am început să îmi conturez și eu povestea mea, povestea blogului meu. O poveste care se țesea încet și din pasiunea unei fete care iubește să scrie. Călătoria aceasta a pornit în urmă jobului meu: turismul. Am vrut să creez un site prin care să împărtășesc experiență mea cu ceilalți. Am vrut să ajut, pe scurt. Și am făcut-o. Am scris, am călătorit și apoi am scris din nou.

    Așa că astăzi, după aproape doi ani de blogging, mă întreb dacă sunt un influencer, dacă am un branding personal și cum mă deosebesc eu de maaaarea de instagrammeri? Ei bine, da sunt un influencer, fiindcă content-ul meu pe social media spune o poveste, fie despre brand-ul respectiv, fie despre mine că persoană. Și nu, nu sunt un influencer din punctul de vedere al coletelor de PR. Nu aștept și nu creez pentru asta. Îmi place doar să descopăr branduri diferite cu care eu rezonez. Iar pentru asta mereu învăț să fiu mai bună în tot ceea ce creez.  

    A creea o comunitatea în jurul meu este the ultimate goal. Iar promovarea pe rețelele de socializare are acest plus. Sigur, toți vrem să ajungem la câți mai mulți oameni, să fim citiți, auziți și văzuți. Însă acest lucru depinde doar de noi. Noi ne alcătuim popularitatea online. Și tot noi decidem ce să facem cu ea. Să ai influență online poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmplă. Eu una, așa simt. Am devenit mult mai deschisă cu oamenii, încerc mereu să fiu cea mai bună versiune a mea și îmi pun imaginația la testat, dacă nu în fiecare zi, cel puțin odată la două zile prin ceea ce expun online. Plus că mereu vreau să învăț lucruri noi. Și să caut metode de promovare bloggeri.

    Așa că te întreb și pe ține, tu ești un influencer? 

________________________________________________________________

  Acest articol a fost scris în cadrul competiției SuperBlog 2020 .

Citit 581 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 15:24

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...