Imprimă această pagină Close

Povestea unui detergent

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   Cu ceva timp în urmă, într-un tărâm european, pe vremea când vasele aveau mare nevoie de eliminarea petelor iar detergenții erau scumpi la vedere, a luat naștere detergentul Fairy și toate gospodinele de pe acel tărâm au fost foarte fericite.

   Însă vasele aveau nevoie de o curățare mai intensă, așa că Fairy a creat o nouă formulă Fairy Extra+Această formulă a fost creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele să se clătească mai ușor de fiecare dată. Gospodine fericite, vase curate!

În plus, noul Fairy Extra+ este cu  50% mai eficient în eliminarea grasimilor dificile. Formula puternică distruge cu ușurință straturile de grăsime și urmele de mâncare arsă, oferindu-ți mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubeși.

   Fiecare gospodină are în casa ei detergentul Fairy Extra+ un ajutor de nădejde, cu o mulțime de beneficii: curățare cu minim de efort, îndepărtarea rapidă a grăsimii, clătire ușoară și aromă irezistibilă. Acesta vine în 3 variante de arome: fresh de citrice, de liliac sau aromă răcoritoare de fructe de pădure roșii. Toate pentru o curățenie absolută a vaselor și un tărâm fericit. 

Și astăzi încă se mai aude că locuitorii acelui tărâm sunt fericiți că au vase curate cu nouă formulă Fairy Extra+, iar bureții de vase  sunt tratați regește, acoperiți în spumă, precum ne șoptesc.

    Dar voi, ați încercat nouă formulă Fairy?

Citit 537 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 12:22