Close

Cupper Tea – povestea mirodenilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Brandul Cupper a fost fondat în 1984 într-o bucătărie din Dorset, Anglia de către o pereche: soț și soție obsedați de ceai. Au vrut să-și împărtășească dragostea pentru ceaiul excelent, aromat și plin de miresme dar și pentru  producția naturală.  Povestea a început cu doar două cufere de ceai Assam, vândute magazinelor și cafenelelor locale. Iar astăzi există peste 150 de produse Cupper diferite vândute în peste 50 de țări. Uite așa, într-o ceașcă plină de arome, înghițitură cu înghițitură s-a spus povestea mirodenilor.

    O poveste care susține naturalul, și unde se folosesc numai ingrediente de cea mai bună calitate. Nu se folosesc agenți de înălbire sau plastic în producția pliculețelor iar ambalajul este reciclabil. Plus că produsele sunt din ingrediente fără coloranți și conservanți sau organisme modificate genetic. Un ceai cu adevărat BIO. Iar povestea o țeși și tu.

Imaginează-ți o zi în care timpul se oprește în loc, iar tu ești cea care se bucură de acel moment, un moment al tău, un moment în care călătoria cu ceaiul Cupper devine un răsfăț. Vei putea să savurezi o pe deplin aromele dar totodată te vei putea relaxa și vei putea trăi și mai intens povestea din spatele brandului CUPPER.

    Dintre toate tipurile de ceai, aceste două tipuri de ceai: Zen Balance și Purify Me sunt perfecte pentru o zi relaxantă sau după o zi stresantă. Echilibrul perfect între minte și corp.

CUPPER ZEN BALANCE, conține 20 de pliculețe, un amestec savuros de plante, echilibrat, cu note citrice și mentolate. Acesta conține: lemongrass, urzică, frunze de eucalipt, măceșe și  frunze de ginkgo biloba.

CUPPER PURIFY ME, conține și el 20 de pliculețe, cu un mix benefic de plante traditional recunoscute pentru proprietățile detoxifiante, ideal pentru pauze. Acesta conține: fenicul, flori de soc,  urzica, rozmarin, rădacină de lemn dulce, hibiscus alb, coajă de portocală și rădăcină de păpădie.

     Fie că ești un iubitor de arome florale, fructate, mentolate sau tot ce se termină cu “ate” ceaiurile de la Cupper îți vor aduce liniștea interioară și te vor ajuta să îți scri propria ta poveste. O poveste plină de mirodenii.

     Dar tu, ai încercat vreun sortiment din acest ceai?

Citit 462 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 12:27

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...