Close

Curățenia de primăvară – WOW ori BAU

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    A sosit primăvara. Coloratul anotimp care ne face pe toți să ieșim de sub plapuma iernii și să îmbrățișăm temperaturi mai calde. Totul în jurul nostru începe să prindă viață: copacii au început deja dansul înfloririi, păsările își pregătesc căsuțele pentru anul ce urmează, iar noi ne pregătim ale noastre case pentru curățenia de primăvară. Acest etalon de curățenie este deja o tradiție pentru fiecare român și nu este întâmplător: primăvara este într-adevăr, cel mai bun moment pentru curățenie și reorganizarea spațiului din locuință.

 De cele mai multe ori, pentru mine acest proces se întinde pe o perioadă mai mare. Ajunge și până la o săptămână. Iar pentru ca totul să fie “lună și bec” este importantă ordinea în care faci curățenie. De obicei încep cu camerele în care am mai mult de lucru: bucătăria și baia, iar mai apoi le termin pe celelalte mai simple. Un alt aspect important este de unde începi curățenia. Pe mine mă ajută foarte mult atunci când încep să fac curat de sus în jos. Totul devine mai simplu. Și bineînțeles scot lângă mine tot ce înseamnă produse de curățenie, instrumente și echipamente. Este mult mai la îndemână să le ai lângă tine, decât să cauți după ele.

            Și desigur, cu instrumentele potrivite, curățenia ajunge să fie o joacă sau mai bine spus o curățenie igienică. Iar de acest aspect se ocupă Kärcher, un brand care comercializează tehnologie de curățare și care este lider în furnizarea de sisteme de curățare, produse și servicii de curățenie pentru timp liber, gospodării, comerț și industrie în întreaga lume. Nu spun, că acest aparat cu aburi ar fi perfect pentru podea, covoare sau alte diferite suprafețe. Iar întreaga “operațiune” ar fi mult mai rapidă și mai ușoară. Pentru mine, cel mai important lucru de curățat ar fi covoarele. Îmi place mult să le văd curate și igienizate, așa că sunt sigură că acest aparat ar fi un bun prieten. Un adevărat aparat de curățat inovator.

            Un alt aspect care nu este de neglijat sunt geamurile. Aceste obiecte care atrag urmele și ispitesc nervii, sunt și ele  printre cele care au nevoie de atenție deosebită. Iar un aspirator pentru geamuri este fix ce am nevoie. Iar acest aspirator pentru geamuri ar fi perfect în viața mea. Un must-have, zic. Eliberarea apei electric, rezervor ușor de utilizat, ecran LED, lamelă detașabilă, complet igienic și aplicații multiple sunt doar câteva dintre funcțiile sale. Off, viața mea... Iar atunci când cureți geamurile, nu neglija tâmplăria sau termopanul, care au nevoie de la fel de multă atenție. 

            Dar nu în ultimul rând, un aspirator m-ar face și mai fericită. Iar cu acest aspirator aș putea să fac curățenie în fiecare zi sau măcar să mă uit la el în fiecare zi și să știu că am în el un prieten de nădejde. Aspirator vertical cu filtru de igienă HEPA, fără fir, accesorii practice pentru curățarea tapițeriei, a suprafețelor sensibile și a zonelor greu accesibile iar sistemul de filtrare este fără sac. Am ajuns în rai, cred. Pentru mine, curățenia nu ar mai fi curățenie fără ajutorul tehnologiei inovatoare de la Kärcher.

            Dar vouă, vă place să faceți curățenia de primăvară? Ați folosi aceste produse  la Kärcher?

________________________________________________________________

  Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2021

Citit 454 ori Ultima modificare Marți, 02 Martie 2021 14:12

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...