Close

Ești pe trend sau ești outlet?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   În zile noastre, totul este pe repede-înainte. Iar acest “trend” a ajuns să fie foarte popular și în rândul hainelor. Ba e la modă să porți blugi evazați, ba nu e. Astăzi se poartă bluzele crop-top, mâine sunt învechite iar peste cinci zile afli că nu “ești în trend”. Dar ce înseamnă să fii totuși în trend? Și mai ales de ce toată lumea vrea să fie în trend? Și nu cred că este datorită pantofilor cu blană.

  Această evoluție a pieței comerțului se îndreaptă spre apartenența de ceva. Aparții unui trend, deci ești popular, ești văzut, ești auzit. Însă de cele mai mult ori riscăm să fim văzuți și auziți greșit. Ca și iubitoare de haine, țesături, modele, culori și texturi sunt mereu atentă la tot ce este nou, dar asta nu însemnă și că mi se și potrivește. Pentru mine stilul este mai presus de trend. Iar stilul este acel accesoriu pe care o femeie îl va purta toată viața. Bineînțeles cu grija aferentă. Așa că pentru mine trendul este ceva relativ, care apare și dispare de la un sezon la altul. Însă stilul este cel care rămâne, ca cea mai bună carte de vizită personală.

  Pentru mine, cel mai bun “trend” este cel al rochiilor. Sunt înnebunită după rochii. Midi, florale, retro, cu dantelă, en cloche, să vină toate la mine. smile Dar aleg să port rochii care mă caracterizează și care vorbesc despre mine printr-un croi frumos sau o pensă pusă acolo unde trebuie. Plus că lungimea midi este cea mai frumoasă lungime feminină, sau cel puțin pentru constituția majorității femeilor. Un aspect foarte important de ținut cont atunci când alegi să fii în trend: construcția corporală. Nu tuturor ne stă bine cu o fustă mini. Plus că rochia midi a avut perioada ei de glorie undeva prin anii ’60.

  Așa că mereu sunt în căutare de noi rochițe pe care să le adaug garderobei mele. Tot căutând am descoperit un site de produse second hand și outlet cu haine unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, EVERNISAJ. Sigur ți-a rămas gândul la o geantă anume, pe care nu ai putut să o iei atunci. Ei bine o poți găsi pe Evernisaj, fiind un magazin second-hand, acesta are branduri autentice 100%. Iar în categoria outlet damă poți găsi toate brandurile tale preferate. Produsele sunt în perfectă-stare, nu au defecte și nici nu au fost folosite. Plus că sunt potrivite pentru orice vârstă și orice situație. Parfait, aș putea adăuga.

  Așa că ideea de confort dată de trend pare una ideală, varianta perfectă de siguranță. Dar trebuie găsită și utilitatea în acel trend. Fii sigur că acel lucru ți se potrivește, că te reprezintă, poartă-l cu încredere și dacă e nevoie, renunță la apartenența obligatorie la un trend. Explorează noi posibilități și împinge-ți propriile limite. Îndepărtează-te de tiparele predefinite și folosește-te de  propriile resurse pentru a deveni un exemplu inspirațional.

  Be you! Fake is not a trend!

  Tu cum ești? Pe trend sau sub trend?

_____________________

Articolul scris pentru Spring SuperBlog 2021

 

Citit 432 ori Ultima modificare Joi, 18 Martie 2021 09:42

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...