Close

Povestea mea cu Persil Deep Clean

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Fotografiile sunt acea sursă inimaginabilă de frumos, prin care putem spune orice poveste. Putem tranzmite orice stare sau schimba orice convingere. Dar mai ales putem să fim liberi, liberi în exprimare, liberi în gândire. Însă pentru asta avem nevoie ca totul să fie impecabil, ireproșabil și magistral. smile

    O ședință foto începe  cu cele mai impecabile haine, fie că este o rochie sau un costum, acestea trebuie să fie curate, călcate și parfumate. Vei vedea, te vei simți altfel. Iar noul Persil Deep Clean Plus Active Fresh, mă ajută să-mi creez povestea prin cele mai curate haine. Acesta îmbunătățeste aspectul țesăturilor eliminând grăsimile și toate acele pete nedorite ce ajung pe hainele noastre.

   Acesta vine în două variante: lichid și capsule. Iar detergentul lichid este conceput pentru toate culorile și pentru protejarea garderobei de efectele negative pe care spălările le au în timp asupra țesăturilor. Păstrează luciul și nuanțele hainelor îngrijind țesătură pe baza unei formule speciale și mai previne decolorarea, curată chiar și murdăria persistentă fără a afecta aspectul și compoziția hainelor. Iar ca un bonus: formula avansată a detergentului Persil Discs este la fel de eficientă și la temperaturi joase. Așa că hainele mele sunt pregătite să fie pozate și răsfățate. Iar de pete nu îmi mai fac griji. Le rezolvă Persil.

   Un al doilea aspect important este recuzita. Aici se face diferența dintre o fotografie bună și una excelentă, care tranzmite emoție, mișcare și de ce nu sentiment. Așa că o recuzită bună și haine curate egal love. Dar Persil se mai îngrijește și de mediu și are o cantitatea redusă de plastic în ambalajul produselor. Pe lângă asta, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă. Yey, for that!

    Totul este pregătit, așa că lasă-ți creativitatea să o ia razna, fotografiază sau lasă-te fotografiat și nu uita că Persil are grijă de hainele tale!

Citit 496 ori Ultima modificare Marți, 22 Iunie 2021 17:27

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...