Close

Cele mai instagramabile cafenele din Budapesta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc să descopăr un oraș nou la pas. Străduțe plin de magazine și vitrine frumoase, cafenele îmbietoare, totul este precum un dans care te- atrage.  Iar Budapesta este cu adevărat o capitală fabuloasă, plină de șarm și voie bună. Și unde găsești foarte multe cafenele bune. Dar eu am făcut un top patru cele mai instagramabile cafenele. De la rozul perfect pe pereți, până la servirea impecabilă, acestea se găsesc în oraș, ba mai mult în zona turistică, ușor de găsit și ușor de servit.

  1. Café New York (adresa: 1073 Budapest Erzsébet krt. 9-11) este cea mai frumoasă cafenea din Budapesta, în stil renașcentist și în top zece cele mai frumoase cafenele din lume.Este MI-NU-NA-TĂ!  P.S. este mai mereu coadă  la intrare, așa că luați răbdarea la purtător, căci odată intrați nu vă v-a părea rău.
  2. Chez Dodo Macarons and Café (adresa: Sas u 7, 1051 Budapest) este o cafenea roz superbă, cu macarons foarte bune și un cappuccino și mai bun. Poți lua și la pachet dar poți sta și afară să faci cele mai faine poze. Este ca un vis de vară!
  3. Café Gerbeaud (adresa: Budapest, Vörösmarty tér 7-8, 1051) este o cafeanea la fel de frumoasă precum New York Café, veche și cu tradiție, unde te vei simți precum o prințesă.
  4. Anna Café (adresa: Budapest, Váci u 5, 1052) este o cafenea mai modernă, chiar în mijlocul centrului, pe strada lor comercială, însă are acel aer boem și rafinat. Cu siguranță poți să faci aici poze la fel de frumoase, chiar în mijlocul turiștilor și să te simți la fel de importantă. Iar cappuccino-ul cu caramel este de VIS!
  5. Párisi Passage Café & Brasserie (adresa: Ferenciek tere 10) se găsește în faimosul pasaj Parisi, clădire absolut minunată cu un aer vintage și modern în același timp! 
  6. Cafe Frei  (adresa: sunt mai multe locații, cea recomandată este cea de lângă Sf. Ștefan) este o locație modernă, cu cafele din întreaga lume și prețuri foarte mici!!

Iar referitor la prețuri, acestea sunt rezonabile. Un cappuccino pornește de la 500 Forinți (1,5Eur) și ajunge la 1200Forinți (4Eur). Așa că, să curgă pozele și să se audă lingurițele!

 

Citit 407 ori Ultima modificare Joi, 17 Februarie 2022 16:16

19 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...