Close

Calendar Advent Garnier

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      E sezonul lor ... al calendarelor advente. Peste tot apar, iar brandurile fac de fiecare dată o treabă tare bună. Iar pentru mine este esențial să fie un calendar ales cu grijă, să-și merite banii și să te facă să-l cumperi.

     Anul acesta doar două calendare advente au ajuns în posesia mea și sincer, doar pe acestea le-am găsit interesante. Bineînțeles că mai sunt și altele interesante, de lux sau care pur și simplu nu se găsesc în România, dar atunci când aleg un calendar îl aleg să-l și pot folosi.

Am găsit pe Amazon o mulțime de calendare, pe care chiar voiam să le-ncerc, dar din păcate nu livrau în România, așa că în căutarea mea am găsit ceva tare fain care-mi făcea cu click-ul.    Calendar advent Garnier. Și cum iubesc acest brand, am zis, gata, s-au aliniat planetele, trebuie să-l testez. Este un calendar cu douăsprezece măști de față, pentru momente de îngrijire și piele frumoasă în timpul sezonului de Crăciun. Conține o gamă largă de măști diferite, pentru fiecare tip de piele. În patru zile a fost deja la mine și abia aștep să-l folosesc în sezonul rece, când pielea mea are nevoie de o îngrijire mai atentă. Să-nceapă  “măscuiala” zic.

Acesta conține: 1 x 12 măști diferite pentru față

Sunt curioasă, dacă ați văzut acest calendar, sau dacă vă face cu ochiul?

Citit 179 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Noiembrie 2021 10:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...