Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Cu toți dorim să ne cazăm la cele mai frumoase și bune hoteluri, fără să cheltuim o sumă foarte mare. Ei bine, vin să te ajut cu ceva tips-uri. Am adunat ceva hoteluri și am făcut o listă cu ele. Unde, cum și mai ales cât.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc să descopăr un oraș nou la pas. Străduțe plin de magazine și vitrine frumoase, cafenele îmbietoare, totul este precum un dans care te- atrage.  Iar Budapesta este cu adevărat o capitală fabuloasă, plină de șarm și voie bună. Și unde găsești foarte multe cafenele bune. Dar eu am făcut un top patru cele mai instagramabile cafenele. De la rozul perfect pe pereți, până la servirea impecabilă, acestea se găsesc în oraș, ba mai mult în zona turistică, ușor de găsit și ușor de servit.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

     Una din primele mele excursii a fost la Viena chiar în această perioadă a anului și tot ce pot să vă spun este că am rămas uluită. Totul era ca în povești. Iar atmosfera mea preferată din acest frumos oraș Viena este clar cea din preajma sărbătorilor de iarnă. Orașul este decorat cu mii și mii de beculețe, globulețe, fundițe – totul pe opulență, cum îi șade bine unui oraș imperial, ce de Crăciun se transformă într-o feerie. Și este, pe cuvânt, o bucurie să îl admiri și să fii acolo în luna decembrie.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Cu bagajul mereu făcut, cam așa este viața mea de vreo 4 ani încoace. Pot spune că am ajuns să știu deja ce este nevoie să ai într-un bagaj, cum să le organizezi mai repede și mai ales cât pui într-un bagaj. Intr-adevăr majoritatea excursiilor mele sunt cu autocarul astfel că am o mai mare permisivitate când vine vorba de făcutul bagajului, neexistând limita de la avion când vine vorba de kilogramele bagajului pentru cală. Haine să fie,zic.

Loading...
Loading...