Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   Fiecare dintre noi a achiziționat deja cel puțin odată on-line așa că poate te interesează cum faci să primeșți bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă - instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto și primești între 1% și 30% cashback. Astfel că anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Mică fiind, pozele erau un subiect tabu. Nu îmi plăceau, nu mi se prea făceau, pe scurt nu eram prieteni. Iar când vedeam un aparat foto mă blocam, ca să nu mai zic de video. Era un Bau-Bau pentru mine și nu înțelegeam deloc isteria pozelor. De ce mama cu atâta dorință voia să surprindă fiecare mișcare de-a mea și de ce toată “lumea bună” de la televizor făcea fotografii disperare peste fotografii. Dar în timp am ajuns să iubesc aparatul de fotografiat, ba chiar am ajuns să fim cei mai buni prieteni.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    De mică am avut o înclinație înspre a scrie, a presăra cuvinte pe pagina albă și a le da viață prin cel mai de preț ingredient: mâinile.

Loading...
Loading...