Sunt o mare iubitoare de produse cosmetice. Sunt aliatul meu, contra tuturor factorilor nocivi, pielii. Iar produsele care sunt și naturale, nu le pot scăpa, fac parte din rutina mea zilnică, pentru că pielea feței noastre este foarte importantă și modul în care o îngrijim. Așa că am mereu grijă să folosesc tot ce-i mai bun.

   Capitală a pastelor  și a înghețatei dar și a Italiei, Roma este o destinație absolut minunată. Situat pe malul fluviului Tibru, orașul expiră istorie la fiecare colț. Așa că nu degeaba este vizitat de milioane de turiști. (cu excepția anilor 2020-2021, când pandemie, deci fără turism). Fie că ai venit să descoperi mii de ani de istorie sau că ai venit să mănânci o porție de paste adevărate, călătorule, ești în orașul potrivit, căci Roma știe să le îmbine pe toate.

      Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc să descopăr un oraș nou la pas. Străduțe plin de magazine și vitrine frumoase, cafenele îmbietoare, totul este precum un dans care te- atrage.  Iar Budapesta este cu adevărat o capitală fabuloasă, plină de șarm și voie bună. Și unde găsești foarte multe cafenele bune. Dar eu am făcut un top patru cele mai instagramabile cafenele. De la rozul perfect pe pereți, până la servirea impecabilă, acestea se găsesc în oraș, ba mai mult în zona turistică, ușor de găsit și ușor de servit.

    Fotografiile sunt acea sursă inimaginabilă de frumos, prin care putem spune orice poveste. Putem tranzmite orice stare sau schimba orice convingere. Dar mai ales putem să fim liberi, liberi în exprimare, liberi în gândire. Însă pentru asta avem nevoie ca totul să fie impecabil, ireproșabil și magistral. smile

Loading...
Loading...