Close

Produse Vision HairCare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

    Vision Haircare este o marca de produse profesionale pentru păr. A fost fondată de mai bine de 10 ani în Suedia, din dorința a doi bărbați suedezi de a lansa o serie perfect potrivită pentru toate tipurile de păr. Să le strângem mâna dacă îi vedem zic. smile

    De mică am avut părul lung și puțin creț. Iar mama mereu îmi spunea că părul unei femei este cartea ei de vizită așa că am avut grijă de el. De la codițe până la împletituri de tot felul. Dar odată ce am crescut am mai schimbat puțin lucrurile: de la părul lung la bobul scurt, vârfuri despicate, placă, ondulator. Astfel că a avut de suferit. Dar nu am avut niciodată probleme grave cu podoabă mea capilară. Am știut mereu să nu duc totul la extreme plus că nu m-am vopsit niciodată. Da chiar nu m-am vopsit deloc. Ura pentru mine zic. wink 

     Prefer produsele bio dar  nu zic niciodată nu produselor profesionale. Așa că prietenii de la HairCare s-au gândit la mine și mi-au trimis câteva produse profesionale de la Vision Haircare pe care să le testez. Iar în ultimul timp chiar aveam nevoie de o schimbare în ceea ce privește rutină părului meu. Se electriza foarte repede, cădea foarte mult și parcă nu mai era ca înainte. Aveam nevoie de o schimbare. Și rapidă. Astfel că am descoperit gama de produse profesionale Vision Haircare, o marca fondată în Suedia.

    Șamponul Vision Haircare - sampon pentru hidratare pentru curățare delicată care transformă părul deteriorat în par fin și strălucitor. Puncte bonus pentru ingrediente: unt de shea pentru protecție UVB și efect anti - îmbătrânire, keratina pentru protecție și întărire în timpul colorării sau îndreptării cu placă. Și exact asta a făcut. Părul meu a fost mult mai fin după prima utilizare. Iar după a două săptămâna de utilizare s-a regenerat foarte bine, fiind foarte mătăsos.

    Am folosit împreună cu șamponul și crema fără clătire pentru hidratarea părului Vision Haircare care este absolut  genială: conține mătase botanică naturală, proteine din grâu și keratina și vitamina B5. Conferă textura și strălucire părului. Cred că m-am îndrăgostit/ Cred că da. Da, de părul meu.   

 Dar voi? Folosiți produse profesionale pentru părul vostru?

 

Citit 2171 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 07:21

21 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...