Close

Top 5 hoteluri in Budapesta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Cu toți dorim să ne cazăm la cele mai frumoase și bune hoteluri, fără să cheltuim o sumă foarte mare. Ei bine, vin să te ajut cu ceva tips-uri. Am adunat ceva hoteluri și am făcut o listă cu ele. Unde, cum și mai ales cât.

     Primul pe lista mea de recomandări este hotelul Novotel Budapest Congress Center City: un hotel perfect pentru familii și nu numai, aproape de centru și poziționat lângă un mall, care pe deasupra are și zonă de wellness. Camere foarte bune, mari și spațioase iar zona de mic dejun îndeplineșste fiecare dorință. Acest hotel face parte din lanțul Accor. Aici găsiți detaliile!

       Al doilea hotel este Mercure Budapest Castle Hill, care duce mai mult către o arhitectură nouă și foarte fresh, dar care este foarte aproape de Palatul Regal din Budapesta și Bastionul Pescarilor, fiind perfect de “book-uit”  câteva zile. Aici găsiți detaliile:

       A treia recomandare este Hotel Tiliana. Un hotel fabulos, din toate punctele de vedere. Camere minunate, mic dejun extraordinar și atmosferă încântătoare. Un hotel foarte bun, dar departe de centru. Ideal pentru relaxare, fiind o zonă cu vegetație și pădure. Aici găsiți detaliile!

       A patra recomandare este hotel Holiday Inn Budapest, acesta fiind amplasat pe zona de autostradă, cu deschidere mare spre orice destinație, perfect dacă sunteți în tranzit și nu numai. Este la fel un lanț mai mare din întreaga Europă, foarte ok. Aici găsiți detaliile!

      Iar ultima recomandare este și o descoperire recentă: Lions Garden Budapest, un hotel foarte frumos, elegant și nou, situat în zona Gării de Est din Budapesta. Relativ repede ajungeți în centru, dar dacă nu puteți vizita si pe acolo mai multe obiective.  Aici găsiți detaliile!

      Toate hotelurile de mai sus sunt clasificate la 4**** și au un raport calitate-preț foarte bun. Le recomand de  fiecare data. Așa că poate data viitoare când veniți în Budapesta, poate alegeți unul dintre aceste hoteluri.

Sunt curioasă să-mi spuneți dacă știți vreun hotel sau dacă v-ați cazat aici?

 

Citit 377 ori Ultima modificare Duminică, 12 Februarie 2023 16:43
Login pentru a posta comentarii
Loading...
Loading...