Close

Gama Gerovital Plant

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Abia am așteptat coletul acesta minunat de la BuzzStore și de la Farmec (Gerovital) cu relansarea noii game de succes Gerovital Plant într-o variantă modernizată, cu îmbunătățiri aduse formulei, design-ului și funcționalității. Noua linie Gerovital Plant vine cu o varietate de produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice a tenului, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pentru tenul normal și mixt. Dar recomand cu mare drag și pentru tenul uscat. La mine a făcut minuni.

      Brand-ul Farmec a început să existe din anul 1889 când la Budapesta, iau naștere laboratoarele Molnar Moser. În 1943, se desprinde un mic laborator - Mol-Mos - care îşi desfăşoară activitatea în Cluj-Napoca. În 1965 se produce pentru prima dată Laptele Doina. (care cred eu ca este cel mai clasic demachiant de când lumea dar și printre cele mai bune)

În 1969 premieră în România - începe fabricarea produselor sub formă de spray. În 1970 începe dezvoltarea celei mai importante platforme de producţie cosmetice din România. Iar în 1995 Farmec se privatizează prin metoda MEBO, avand capital 100% românesc. Primul Director General ales de Adunarea Generală a Acţionarilor a fost Ec. Liviu Turdean. Iar de atunci până în prezent Farmec a continuat să crească și să ducă mai departe brand-ul românesc.

            Coletul primit este pregătit cu mare atenție și conține:

Crema este special concepută pentru menținerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale și mixte. Se aplică zilnic pentru creșterea consumului de oxigen la nivelul celulelor, îmbunătățirea hidratării și diminuarea reacțiilor alergice. Uleiul de măsline și Aquaxylul, alături de structura cremei, bogată în ingrediente naturale, refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm. Complexul Poliplant Microbiom Protect restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii. Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora.Restul de 4% din ingrediente asigură o bună conservare a formulei.

Apa micelară Poliplant Microbiom Protect curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Conține complexul Microbiom Poliplant Protect cu rol de purificare și de echilibrare a microbiomului pielii. Purifică și restabilește echilibrul natural al pielii.

Booster vitalitate și strălucire Poliplant Microbiom Protect este un ser cu o formulare fluidă, care se absoarbe ușor în piele, special conceput pentru tenul normal și mixt. Prin ingredientele conținute de complexul Poliplant Microbiom Protect, serul oferă un suport activ pentru revitalizarea tenului și pentru reechilibrarea microbiomului pielii, respectând biodiversitatea și unicitatea acestui ecosistem. Tenul dobândește un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.

       Noile produsele Gerovital Plant pot fi achiziționate din rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online www.farmec.ro  precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din tara, precum și pe marketplace-ul Emag.ro.

Voi ați încercat noile produse? Dacă da cum vi se par?

Citit 2431 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 15:21

3 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...