Close

Săptămâna vegană LIDL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

      Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Magazinul Lidl a fost fondat în anii ‘30 de către familia Schwarz, numele inițial fiind Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgrosshandlung.

În anii ’70 a fost construit primul magazin tip modern care se mai găsește și în ziua de astăzi. Primul magazin tip discount Lidl a fost deschis în 1973 și primele magazine Lidl au fost inaugurate în România în anul 2011. Astăzi, sunt peste 240 de magazine în toate județele țării.

       Nu știu cum sunteți voi, dar eu când văd că o să fie săptămâna vegană la LIDL o iau razna... sau mai bine zis o ia razna cardul J Iubesc săptămâna vegană de la Lidl, fiindcă găsești o grămadă de lucruri interesante fie că ești vegan, vegetarian sau ai o dietă fără gluten sau pur și simplu vrei să încerci lucruri noi. Așa că să înceapă dezmățu’.

            Am decis, pe lângă milioanele de alte lucruri pe care le-am luat de la LIDL să încerc ceva ce nu am mai mâncat: cremă tartinabilă. Și am ales o cremă tartinabilă cu sfecșă roșie, semințe de floarea-soarelui și hrean, hummus cu dovleac și perluțe de brânză fără lactoză, toate din săptămâna vegană de la brand-ul VEMONDO. Iar un alt lucru ce îmi place mult la LIDL este conceptul acesta de săptămâni diversificate: de la săptămâna românească până la cea asiatică, de la cosmetice până la pâine, toate le poți găsi într-un singur magazin.

Și cum LIDL te îndeamnă mereu să gătești/încerci ceva nou, m-am gândit să vă las și eu o ideea de mic dejun sau cum să integrați produsele mai sus menționate în stilul vostru de viață.

Se ia un ardei mare și gras, se spală, și se taie feli mai groase apoi se ia crema tartinabilă cu sfeclă roșie, humms-ul și perluțele de brânzică și se ung feliile de ardei. Este o variantă mult mai sănătoasă decât clasica felie de pâine. Mai puteți presăra deasupra și semințe după bunul plac și gata bon appétit.

Cum vi se pare? Ați încerca?

       

Tags
Citit 2491 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 11:47

48 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...