Close

Ohvăz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       De curând am descoperit un brand de produse sănătoase, făcute din ingrediente naturale și fără zahăr. Știu, o să ziceți că nu există așa ceva. Ei bine există. Se numește Ohvăz. Și militează pentru ceva gustor, ușor de mâncat oriunde și cu puține calorii. 

      Bineînțeles, sănătos înseamnă verde, verde și iar verde. Dar de cele mai multe ori te saturi să mănânci orez fiert cu piept de pui fiert și poate cu ceva legume fierte. Și alegi altceva, ceva gustos, de luat la birou și mâncat cu linguriță. Plus că îți oferă și fibre, antioxidanți și ajută digestia. Este varianta ideală pentru cei care nu au timp să mănânce acasă sau sunt mereu pe fugă. Iei borcanasul cu tine și îl poți mânca oriunde. Da chiar și în mașină. smile  Eu chiar sunt adepta “pachețelului” la birou. De cele mai multe ori am pachețelul cu mine, știu ce mănânc și astfel pot să controlez mult mai bine acest aspect.

       Prietenii de la Ohvaz au o gama largă de produse. Își prepară singuri laptele de migdale pentru a asigura o calitate excelentă. Semințele de chia și ovăzul nu sunt tratate termic așa încât să nu își piardă proprietățile. Iar ambalarea produselor este foarte atentă. Livrarea se face în mașini speciale cu temperatură controlată.

Produsele necesită refrigerare constantă. Nu este adăugat nici un fel de conservant sau alte chimicale.Astfel că dacă îl uiți afară în câteva ore produsul nu o să mai fie bun de consum. Iar termenul de valabilitate este afișat pe etichetă.

       Puteți alege: budincă de chia (+ arome) , ovăz (+arome), limonadă (diverse arome), biscuiți (diverse arome) și clătite (diverse arome).

      Eu am primit: pachetul de 5 arome (budincă de chia) și pachetul de 5 arome (ovăz) plus o limonadă de mentă cu miere demențială, aș putea adaugă. Iar un lucru foarte fain este faptul că toate ambalajele sunt de sticlă. Veți primi un borcanas plin de sănătate, pe care după îl puteți refolosi. (poate cine știe, depozitați ovăz)

      Așa că dacă nu știi ce să mai mănânci la birou, te-ai săturat de brocoli și vrei să încerci altceva, OHVĂZ este soluția. Aruncă un ochi pe site-ul lor: www.ohvaz.ro  și cine știe ce găsești bun.

 

       

Citit 1323 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 18:16

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...