Close

Macarons

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

     În regatul zahărului, din pură creație iau naștere cele mai gingașe confecții, din mâna celui mai grațios patiser: Sharon. Din mâinile ei gingașe ies cele mai buuune macarons și se găsesc chiar în Timișoara. Povestea macarons urilor lui Sharon a început în ianuarie 2019 din simplă pasiune și continuă din dăruire.

    Aceste prăjiturele au apărut pentru prima dată în Italia. Potrivit unor documente din vremea familiei de Medicis, în 1533, Ecaterina de Medici, cea care avea să devină regina Franței după căsătoria cu Henric al II-lea, a fost cea care a adus macarons în Franța. Acestea nu erau umplute cu nimic. Se serveau sub forma unui aluat rotund cu zahăr. Originea este neclară, existând mai multe variante. Pe lângă povestea Ecaterinei de Medicis, mai exista o legendă conform căreia în 1660, nepoata Ecaterinei ar fi fost salvată de la foamete de către aceste prăjiturele. Maria Tereza și soțul ei Louis al XIV-lea ar fi servit macarons la nunta lor. Toate au însă un punct comun: macarons au fost privite ca o delicatesă create de și pentru regi și regine. Dacă Ecaterina de Medici ar fi mâncat din macarons urile lui Sharon, la curte, domnule era chemată.

    Îmi place să susțin brand urile locale, iar pe Sharon de la Shery’s Macarons am descoperit-o recent prin niște postări apetisante. Totul a urmat natural. Am descoperit o persoană cu picioarele pe pământ, foarte gingasă și credincioasă. Dar și o fată tânără la început de drum. A început să facă macarons și zic eu că sunt cei mai buni din oraș. Sharon nu are încă nimic deschis, le face acasă dar pe cuvânt de cercetaș că sunt foarte bune. Sunt sigură că în câțiva ani toată lumea o să se bucure de minunățiile ce ies din mâinile ei.

Puteți să o contactați pe Sharon pe instagram și să vă comandați cele mai bune macarons din oraș. Plus că vine luna februarie smile Atenție băieți smile  Vă încurajez și pe voi să susțineți afacerile locale. Merită toată susținerea.

Citit 5920 ori Ultima modificare Duminică, 02 Februarie 2020 19:24

3037 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...