Close

Ce folosesc pentru editarea fotografiilor?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

       Cu toții facem poze. Fie că apărem în ele sau nu, ele trebuie să aibă un aspect curat, o lumină bună și să spună o poveste. Iar de aparatură nu mai zic: e musai să fie bună, MIRRORLESS sau DSLR. Cel puțin asta cred eu. Pentru mine pozele făcute cu telefonul nu sunt la fel de calitative precum cele făcute cu un aparat. Și da, știu că tehnologia a avansat mult, că sunt telefoane cu o cameră bună, dar pentru mine o ședință foto adevărată este cea făcută cu un aparat profesionist.

       Bine, bine, facem poza cu un aparat, dar parcă nu suntem întru totul mulțumiți de poză. Ei bine, aici intervine editarea pozei. Și din nou tehnoligia nu ne dezamăgește: programe pentru editul unei fotografii sunt o mulțime, de la tata lor PHOTOSHOP, LIGHTROOM, VSCO și nu mai știu câte până la mai nouț apărutele PRESETURI.

Ce sunt aceste PRESETURI și cu ce se mănâncă? Mai bine zic cum se aplică smile Ele sunt un set de ajustări multiple de editare, salvate pentru reutilizarea ușoară în fotografiile viitoare. Sunt setări pe care le poți aplica altor poze și le iubești instant. Crede-ți-mă! De când am început să folosesc PRESETURI pentru pozele mele, timpul și FEED-ul de INSTAGRAM s-au schimbat. Sunt super ușor de folosit: fie varianta de mobil, fie varianta destop, ambele se folosesc la fel.

     Bineînțeles dacă te descurci puțin in LIGHTROOM îți poți face singur PRESETURILE dorite. Însă eu le folosesc de muuultă vreme pe cele de la DOLCE VITA PRESETS. Și sunt incredibile parol! Scot orice fotografie din anonimat! Plus că mereu sunt PRESETURI NOI, nu te poți plictisi de ele. Îmi plac toate PRESET-urile DOLCE VITA, dar favoritul meu rămâne PRESET-ul LONDON! Este incredibil! Plus că are și PRESET-uri FREE, (vorbesc de ALINA, zâna din spatele acestor minunate PRESET-uri) așa că fuguța la ea pe site să le descoperiți și voi: http://ladolcevita-lifestyle.com/

                 Dar voi? Ați folosit preset-uri?

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 17:46

7 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...