Close

Capsulele minune Ariel OXI Effect

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

    Cred că toate dintre noi am vrea sa avem o baghetă magică și să putem curăța hainele printr-o simplă mișcare. Acele pete care efectiv nu vor să iasă din tesătură și se încăpățânează să rămână acolo.

     Ei bine, cred că am descoperit magia. Magia capsulelor ARIEL OXI EFFECT. Fiindcă ARIEL, transformă mereu modul în care spălăm hainele, inovația fiind mereu pe primul loc pentru aceștia: schimbări în ceea ce privește performanța în curățarea hainelor, introducerea gelului pentru o dizolvare mai bună, apoi a capsulelor pentru o utilizare și mai ușoară a produsului, precum și grija constantă față de haine și îmbunătățirea performanțelor produselor în ceea ce privește scoaterea petelor.

Totul este cuprins într-o capsulă inovatoare, cu trei compartimente speciale, care curăță, îndepărtează petele și oferă strălucire hainelor.  Puterea de curățare Ariel 3 in 1 este mult mai concentrată, datorită celor 3 ingrediente active ce acționează împreună pentru a îndepărta petele dificile de la prima spalare. Nu mă crede pe cuvânt. Încearcă-le și tu!

   Hainele sunt o parte din noi, ne poartă sau le purtăm, asta doar noi decidem, însă ce este sigur, este că trebuie să avem grijă de ele. Și să le păstrăm curate, igienizate și parfumate. Iar noul detergent Ariel Allin1 PODS + Oxi Efect, curăță în profunzime și reinventează impecabilul îndepărtând chiar și petele invizibile. Oferă extra putere de curățare pentru extra igienizare și îndepartează petele chiar și la temperatură de spălare scăzută. Pelicula specială a capsulelor Ariel se dizolvă complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndepărtare a petelor, în doza ideală, chiar și în apa rece. Da, este eficient și la 30°C.

   Iar acea singură capsulă curăță, îndepărtează petele, oferă strălucire hainelor, împrospătează și este foarte simplu de utilizat. Ariel Allin1 PODS conține cantitatea ideală de detergent pentru o spălare. Uită de măsurat și dozat, pune capsula direct în cuva mașinii de spălat, apoi rufele deasupra ei. Iar datorită enzimelor suplimentare, puterea de curățare este mai mare iar petele sunt îndepărtate cu ușurință. Acesta se găsește în mai multe variante: pentru 13 spălări, 25 spălări, 36 spălări, 45 spălări sau 90 de spălări.

Eu folosesc de mult timp detergentul ARIEL, am început cu cel clasic am folosit si varianta gel iar acum capsulele, care fie vorba între noi sunt mega practice și folositoare. Țac și pac în mașina de spălat.

   Sunt curioasă, voi ați încercat capsulele ARIEL?

Citit 496 ori Ultima modificare Joi, 14 Ianuarie 2021 12:29

2 comentarii

  • Link la comentariu Ilinca Ilinca 29 Ianuarie 2021

    Sunt foarte bune capsulele ariel, le folosesc demult!

  • Link la comentariu Oana M Oana M 24 Ianuarie 2021

    Le-am incercat. Imi place super mult parfumul lor si cum spala. Si cum se topesc spre deosebire de alte experiente cu capsule de detergent mai putin solubile. :P

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...