Close

Bucătăria mea de vis

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

   Subiect tabu era pentru mine bucătăria. Cu ale ei colțuri înguste și spațiu mic. Cu toate sertarele pline de noutate (pentru mine) și aparatura parcă venită din viitor. Iar cu îndemânarea mea care dădea pe-afară. Parcă nimic nu se potrivea.

 Însă, după cum nevoia ne învață, am ajuns să iubesc acest spațiu din casă, parcă esențial. Nu știu cum sunteți voi, însă pentru mine, bucătăria a ajuns să fie mai importantă decât dormitorul. Eee, nu că aș dormi în bucătărie, însă în ultimele luni am început să petrec mult timp în acest spațiu vital stomacului meu. Am învățat să gătesc (mult spus) fiindcă mai mult coc, dar și așa bucătăria a ajuns să fie prietena mea. Așa că acum visul unui dressing mare începe să cuprindă și o bucătărie complet utilată, cu spațiu mare și o masă și mai mare. Toate după pofta inimi.

   După multe click-uri pe site-ul celor de la Franke magazin online am ajuns să iubesc fiecare design de bucătărie și să mă gândesc din ce în ce mai mult la bucătăria mea de vis. Un stil modern, dar totuși puțin chic, complet utilată cu aparatură de performanță. Cu o masă mare, care să dea impresia de spațiu, să ai libertate de mișcare și cu muuuulte sertare. Iar un sertar aparte pentru toate cănile mele este necesar. Tonuri calde și o marmură neagră. Iar aparatul de brioșe să aibă și el un loc aparte, împreună cu aparatul de cafea. Mă și imaginez sorbind un capuccino cu muuultă spumă deja. Și pentru toate cremele la bain-marie (care nu îmi iasă de cele mai multe ori) neapărat o hotă puternică. Căci altfel nu se poate.

Plus că, Franke este un producător pentru care designul, tehnologia și calitatea sunt cele mai importante elemente, reușind de-a lungul timpului să transforme hota dintr-un accesoriu umil de mobilier într-un element esențial din echipamentul de bucătărie – sigur, elegant și funcțional. M-am îndrăgostit de site-ul acestora. Vreau din toate câte puțin: plită și cuptor Franke, cuptoare incorporabile, chiuvetă și poate mai mult ca sigur ceva din colecția Mythos.

   Cam așa arată bucătăria mea de vis, în care parcă toate rețetele se fac singure.

   Te invit și pe tine să-mi spui cum arată bucătăria ta ideală și odată cu asta să dai un ochi pe site-ul celor de la Franke. Sigur îți sare ceva în evidență.

________________________________________________________________

   Acest articol a fost scris în cadrul competiției Spring SuperBlog 2021

Citit 498 ori Ultima modificare Duminică, 07 Martie 2021 12:55

3 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Loading...
Loading...