Capitala României, București, un oraș surprinzător, balcanic și plin de istorie, care merită o vizită. Este și unul dintre cele mai populate și importante orașe din România, centru industrial și comercial. Acesta devine capitala României în 1862 iar în perioada interbelică capătă titlul de “Micul Paris”. Cu siguranță merită vizitat, luat la pas și străbătut.

    Raiul chiar există. Și se află în Croația. Mai exact în Parcul National Plitvice: este cel mai vechi și cel mai mare parc național din Republica Croația. Parcul este situat în regiunea muntoasă a Croației, între lanțul muntos Mala Kapela în vest și nord-vest și lanțul muntos Lička Plješivica la sud-est.

     Sunt o mare iubitoare de produse cosmetice. Sunt aliatul meu, contra tuturor factorilor nocivi, pielii. Iar produsele care sunt și naturale, nu le pot scăpa, fac parte din rutina mea zilnică, pentru că pielea feței noastre este foarte importantă și modul în care o îngrijim. Așa că am mereu grijă să folosesc tot ce-i mai bun.

   Capitală a pastelor  și a înghețatei dar și a Italiei, Roma este o destinație absolut minunată. Situat pe malul fluviului Tibru, orașul expiră istorie la fiecare colț. Așa că nu degeaba este vizitat de milioane de turiști. (cu excepția anilor 2020-2021, când pandemie, deci fără turism). Fie că ai venit să descoperi mii de ani de istorie sau că ai venit să mănânci o porție de paste adevărate, călătorule, ești în orașul potrivit, căci Roma știe să le îmbine pe toate.

Loading...
Loading...